Tartós szőrtelenítés SHR-IPL technológiával

Mennyire tartós?

A SHR-IPL szőrtelenítő gép előnye a hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal szemben, hogy hatása akár 8 évig is tartósan, csodálatos sima bőrt eredményez.

Unod a borotválkozást vagy a gyantázást?
Szabadulj meg hosszú távra a zavaró szőrszálaktól!

Mi az az SHR?

Az SHR rövidítés az angol „Super Hair Removal” (‘Szuper szőreltávolítás’) kifejezésből ered. Ez a technológia egy olyan végleges szőrtelenítési módszer, amellyel szinte teljesen fájdalommentesen, és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges szőrzettől.

Az SHR technológiás eljárás különlegessége, hogy egyszerre alkalmazza a pulzáló fény (IPL) és a lézer erejét. Az SHR berendezés intenzíven pulzáló fénye célzottan hatol a szőrszálakba, és belülről hevíti fel azokat, aminek következtében a növekedési zóna feloldódik. A kezelés során fototermolízis megy végbe, azaz kizárólag a kívánt terület, a szőrszál melegszik fel, a többi bőrrész érintetlen marad.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az SHR-IPL kezelés bármely testtájon alkalmazható. A kezelések kényelmesebbek és gyorsabbak, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb. A kezelőfejet nem egymás után helyezzük át a bőrfelületről bőrfelületre, hanem egyenletesen és lassan húzzuk, így gyorsabb és kényelmesebb a kezelés, valamint nem lesznek véletlenül kihagyott részek.

A villanófény segítségével csak az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat lehet eltávolítani, ezért a különböző növekedési fázisban lévő szőrszálak miatt a kezelést néhány alkalommal meg kell ismételni. A tökéletes szőrtelenítéshez megközelítőleg 8 alkalmas kezeléssorozat szükséges, melyet 6-8 hetente ismétlünk.

Mit csinálj és mit NE csinálj a kezelések után?

A folyamat részeként a szőrtelenítő kezelés után 7-21 nappal borosta jelenik meg, de ezek nem új szőrszálak, hanem a régiek, amik elhagyják a mirigyet.

Mikor ajánlott a tartós szőrtelenítés?

Nem egyenletes a szőr mennyisége és erőssége a testen

A gyantázástól vagy epilálástól folyton irritált a bőr

Aktív sport esetén, ha fontos, hogy állandóan szőrtelen legyen néhány testrész

Nőknek és férfiaknak egyaránt

Hormonális okokból megerősödött szőrszálak eltűntetésére

Világos, gyenge szőrszálak esetén is

Lebarnult, szoláriumozott bőrnél

18 év felett!

Arckezelés

 „A lélek a legjobb kozmetikus. S ha a lélek keserű, a legdurvább arcfirkásszá válhat.” – Vavyan Fable

Arckezelésim során ezeket a „keserű arcfirkákat” igyekszem megszépíteni, megédesíteni a hagyományos kozmetikai és a gépi módszerek segítségével. Térj be hozzám egy frissítő, lazító arcmasszázsra, egy hosszabb arckezelésre vagy egy rövid, de intenzív kezelésre a Hydrafacial technológiát alkalmazva.

Kezeléseimet a Bialenda innovatív professzionális kozmetikai termékeivel végzem, melynek készítményei a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra, figyelembe véve az aktuális trendeket.

Három professzionális kezelés programot kínálok:

Mi az a HydrAfacial és mitől is lett ilyen közkedvelt?

Egy sejtregenerációt elősegítő többlépcsős hidrodermabráziós eljárásról van szó, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és hidratálást is biztosít.

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább és ragyogóbb lesz, méghozzá az esetek többségében kellemetlenség és irritáció nélkül. Búcsút inthetünk a tisztító kezelések utáni kipirosodásnak.

Számos téren nyújt segítséget:

A kezelés 3 lépésből áll:

Ennél a lépésnél egy tejsavat tartalmazó folyadékot juttatunk a bőrfelszínre, mellyel előkészítjük a bőrt a további kezeléshez, illetve a vákuum segítségével beindítjuk a nyirokkeringést.

Itt már egy szalicilsavas készítményt használunk, ezzel már nem csak az elhalt hámsejteket tudjuk eltávolítani, hanem a fölösleges faggyút is, így könnyedén ki tudjuk vele tisztítani az eltömődött pórusokat.

Utolsó lépésként pedig jöhet a hatóanyagok bejuttatása, amelyhez használt folyadék hidratáló anyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz.

minden bőrtípusra (zsíros, vékony, száraz, öregedő)

extra érzékeny bőrre

rosaceás bőrre

minimálisra csökkenti a bőrpírt

fájdalommentes

kezelés időtartama csupán 30-45 perc

Hagyományos gyantázás

Gyantával

A hagyományos kozmetikai gyantázás során a testről a szőr egyszerűen, gyorsan és viszonylag fájdalommentesen kerül eltávolításra a bőrtípusnak megfelelő gyantával az érzékeny bőr esetében is.

Gyantamentes wax-szal

Szalonomban prémium minőségű, gyantamentes wax-szal is kérheted minden érzékeny és intim terület kezelését, melyet lehúzó csík nélkül kell használni, s mivel alacsony hőmérsékleten dolgozok vele, nem irritálja a bőrt, így akár többször is felvihető ugyanarra a területre, ha szükséges.

E-light bőrkezelés

Kozmetikám extra kiegészítéseként az IPL technológiát alkalmazva többféle esztétikai kezelést is nyújtok. 

Mi az az IPL?

A villanófényes, IPL technológia nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. Az eljárás során a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul (szelektív fototermolízis).

Mire jó az IPL?

Az IPL technológia így különböző fénytartományokban alkalmas az alábbi kezelésekre

Bőrfiatalítás (fotorejuvenáció)

A kezeléssorozat 4-5 alkalomból áll, közöttük négy hét szünettel. Az eredmény fokozatosan alakul ki, melynek köszönhetően a bőr megújul, a ráncok és finom vonalak csökkennek.

Értágulat kezelés

A megcélzott erek elnyelik a fényt, mely elegendő energiát biztosít a magasabban fekvő erek szétroncsonáláshoz, a környező bőrszövetek károsítása nélkül. 2-4 kezelést követően a károsodott erek felszívódnak és kis vagy semmi nyomot nem hagynak maguk után.

Pigment elváltozás kezelés

A napfoltok, öregedési foltok, hyperpigmentáció és Melazma sikeresen kezelhetőek a pigment széttörésével. A legtöbb esetben a pigment nagy része vagy teljes egésze eltűnik 5-6 kezelés alkalmat követően.

Akne, rosacea kezelés

15-20 perces kezelés során a jelenlévő baktériumokat elpusztítja, a kötőszövetet rugalmassá, ellenállóvá teszi. A rosaceás folyamat egész életen át fokozatosan tovább fejlődhet, így az eredmény fenntartása érdekében évente 1-4 fenntartó kezelésre van szükség.