„Számomra legfontosabb értékek a megbízhatóság és az igényesség.”

Skaper Brigitta vagyok, kozmetikus, üzletvezető tulajdonos, a Silky Blink megálmodója.

A szépséghez kötődő szenvedélyem már egészen kicsi korom óta üldöz, de csak felnőttként indulhattam el egy olyan úton, ami tele van kihívásokkal és folyamatos fejlődéssel. Gyermekkori vágyam vált valóra azzal, hogy egy hosszabb útkeresés után kozmetikus lettem, és megnyithattam szalonomat.

Munkám során mind a szakmai elvárásokat, mind a vendégek igényeit szem előtt tartva igyekszem bővíteni a szolgáltatásaimat. A kezelések kialakításánál mindig törekszem arra, hogy bőrbarát hatóanyagokkal dolgozzak, ezt jelenleg a BIALENDA innovatív professzionális kozmetikumaival valósítom meg.

(A Bialenda termékeiben biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat – ötvöznek egymással.)

Itt mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő kezeléseket

SHR-IPL végleges szőrtelenítés

professzionális arc- és elektrokozmetikai kezelések

speciális technikával fájdalommentes arctisztítás

bőrkímélő gyantázás

szemöldökszedés, -festés

smink

Fontosnak tartom, hogy mindig továbbképezzem magam, így rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekében, hogy a kozmetikusi szakmát minél magasabb szinten végezzem.

Kifogyhatatlan lendületemet a szakmai elhivatottságom és a szépség iránti belső igényem adja. A nyugalom, a pihenés és a feltöltődés szigetére invitállak, ahol gondoskodom szépülésedről.

Őszintén hiszem, hogy a Silky Blink az a hely, ahol vendégeim nem csak külsőleg, hanem belsőleg is megújulhatnak. Mindent megteszek azért, hogy Te is jó érezd magad nálam. Kizárólag minőségi termékekkel végzek minőségi szolgáltatásokat, mindezt megfizethető áron, online bejelentkezés alapján.

Bízom benne, hogy hamarosan Téged is Vendégeim között üdvözölhetlek! Fordulj hozzám bizalommal!